pondělí 18. března 2013

„Volejte šéfredaktorovi“ - ve čtvrtek 21. března od 13 do 16 hodin


18. 3. 2013 oficiální zpráva na webu ČRo Dvojka

„Volejte šéfredaktorovi“

Jaromír Ostrý, šéfredaktor Dvojky - Foto: Khalil Baalbaki
Jaromír Ostrý, šéfredaktor DvojkyFoto: Khalil Baalbaki
Vážení posluchači, ve čtvrtek 21. března nabídneme již druhý díl projektu „Volejte šéfredaktorovi“, kdy bude šéfredaktor Jaromír Ostrý odpovídat na vaše telefonické dotazy, a přímo ve své kanceláři.
"Volejte šéfredaktorovi" - Jaromír Ostrý - Foto: Jakub Hritz
"Volejte šéfredaktorovi" - Jaromír OstrýFoto: Jakub Hritz
Chybí vám něco ve vysílání Dvojky? Nelíbí se vám něco? Od 13:00 do 16:00 hodiny budete mít šanci se zeptat a říci nám svůj názor, a to prostřednictvím telefonní linky 22 155 1328.
Protože jsme si vědomi, že ne všichni se dovoláte, nejčastější a nejzajímavější dotazy a odpovědi na ně umístíme následně na stránky dvojka.rozhlas.cz
Tímto projektem se snažíme být blíže našim posluchačům. Uvědomujeme si totiž, že velká část z vás komunikuje pouze prostřednictvím telefonu a umožní nám to poskytnout vám touto formou odpověď na vaše otázky a zároveň získat zpětnou vazbu k našemu vysílání i od těch, kteří nemají možnost připojení k internetu a nevyužívají email ani sociální média. 
První „setkání“ Jaromíra Ostrého, které se uskutečnilo před měsícem, mělo velký úspěch. Dokladem toho je fakt, že se k nám za čtyři hodiny dovolalo celkem 70 posluchačů.  
Tak neváhejte a zavolejte! Více informací se dozvíte ve vysílání Dvojky Českého rozhlasu.  
Autor:  Jakub Hritz

Žádné komentáře:

Okomentovat